Zacusca de vara

postat de Retete in Imagini, in De iarna, pe 20 August 2013
Zacusca de vara

Ingrediente

  • Vinete: 4 bucati
  • Ardei: 4 bucati
  • Ceapa: 4 bucati
  • Rosii decojite: 4 bucati
  • Ulei: 1/2 ceasca
  • Sare: dupa gust
  • Foi de dafin: 2 bucati
  • Piper boabe: dupa gust
  • Ardei iute: 1 bucata

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   De iarna
Mod de Preparare

Se coc vinetele si ardeii, se curata de coaja si se lasa la scurs.
Cepele se curata, se spala, se taie marunt si se pun la calit in ulei fierbinte.
Se micsoreaza focul cand ceapa devine sticloasa si se adauga rosiile decojite, taiate felii subtiri. Se fierb impreuna la foc mic 30 de minute,
dupa care se adauga ardeii si vinetele taiate fasii sau tocate marunt cu cutitul de vinete.
Peste amestec se adauga sare, piper, foile de dafin, apoi se scade (de preferat in cuptor).

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Se serveste bine scazuta, calda, dar mai ales rece

Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri