Zama de cartofi cu tarhon si smantana

postat de Retete in Imagini, in Supe de legume, pe 13 August 2013
Zama de cartofi cu tarhon si smantana

Ingrediente

  • Ciolan afumat: 1 bucata
  • Cartofi: cativa
  • Ceapa: 1
  • Smantana: dupa gust
  • Galbenus de ou: 2
  • Tarhon in otet: dupa gust
  • Sare: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Supe de legume
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de MihaelaT

Am tinut ciolanul in apa ca abia sambata a fost scos de la fum si am schimbat apa de cateva ori.
Pentru ca era si cam sarat l-am fiert cateva clocote dupa care am schimbat apa, apoi l-am fiert bine, bine, cu o ceapa intreaga care am scos-o la final.
Cand era aproape gata, am dat carnea jos de pe os, am pus si cartofii taiati cubulete si am fiert pana au inceput sa se zdrobeasca.
Am frecat galbenusurile cu aproape o cutie mare de smantana, intr-un vas mai adanc, am pus trei polonice de zama, am amestecat si am turnat in oala.
Am mai dat un clocot, am oprit si am adaugat tarhonul.

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Zama asta noi o mancam cu ceapa rosie

Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri