Zarzavat crud - conservat la borcan

postat de Retete in Imagini, in De iarna, pe 20 August 2013
Zarzavat crud - conservat la borcan

Ingrediente

  • Gogosari: 10kg
  • Rosii: 8 kg
  • Telina: dupa gust
  • Morcovi: 3kg
  • Sare: 16 linguri
  • Conservant: 6 plicuri

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2 - 4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   De iarna
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alynusa

Zarzavatul se taie sau se da la masina de tocat...
amestecam toate intr-un lighean,punem sarea si conservantul
lasam 10-15 minute cat sa lase zeama...
punem in sticle si in camara...

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri