Alba ca Zapada - bicolora

Ingrediente
- Oua: 2
- Zahar: 9 linguri
- Ulei: 9 linguri
- Lapte: 9 linguri
- Amoniac stins cu zeama de lamaie: jumatate lingurita
- Faina: cat este nevoie
- Zahar: 250 g, pentru crema
- Lapte: 500 ml, pentru crema
- Faina: 8 linguri, pentru crema
- Lamai: 1-2, pentru crema
- Coaja de lamaie: de la o lamaie, pentru crema
- Margarina: 1 pachet, pentru crema
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de alynusa
Am facut o alba ca zapada un pic mai diferit de cea clasica dar foarte buna...
Se face un aluat potrivit de tare.din toate ingredientele de mai sus
se taie in 3-4 bucati,pe care le coacem pe dosul tavi
Se pune la fiert zaharul ,laptele si faina.
Cand sa racit ,se adauga margarina si lamaia(eu am pus-o de fierbinte in crema)
Aluatul l-am dat in doua,o parte am lasat-o alba iar in cealalta am pus cacao
Crema am dat-o in doua,in jumatate am pus zeama si coaja de lamaie iar in cealalta cacao si esenta de rom..
Am ornat cu crema alba blatul maro si cu crema maro blatul alb..
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |