Albinita de post

Ingrediente
- Apa minerala: 15 linguri
- Ulei: 14 linguri
- Zahar: 10-15 linguri
- Amoniac: 1 plic
- Zeama de lamaie: putina
- Faina: cat cuprinde
- Coaja de lamaie: dupa gust
- Arome: dupa gust
- Gem: 2 borcane
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
90 de minutePortii:
12Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Dulciuri de postReteta postata in forum de alynusa
Mod de preparare crema de gris:
-fierbem o ceasca de apa cu una de zahar...
-cand a inceput a fierbe ,turnam grisul in ploaie si fierbem pana rezulta o crema consistenta...
-luam vasul de pe foc si adaugam in ea :un pachet de margarina,apoi zeama si coaja de la o lamaie...
dam la rece...
Mod de preparare foi:
Se amesteca toate ingredientele.....se adauga faina pana rezulta un aluat usor de intins...
-se imparte aluatul in 4...coacem 4 foi pe dosul tavii cu dimensiuni de 26x36.
Dupa racirea foilor asamblam prajitura:
-foaie...gem de visine...foaie...crema de gris...foaie...gem de caise.
-prajitura se ambaleaza intr-o folie alimentara si se tine in frigider pana a doua zi...
-a doua zi se glazureaza.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |