Alfajores fursecuri argentiniene

Ingrediente
- Faina: 90 g
- Amidon: 190 g
- Unt: 150 g
- Zahar: 115 g
- Vanilie: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Oua: 1 bucata
- Galbenus de ou: 1 bucata
- Praf de copt: 1 lingurita
- Dulce de leche: 1 cutie
- Gem: dupa gust
- Zahar pudra:
Specific:
Sud-AmericanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
ArgentinaCategorii:
Bomboane, fursecuriMod de Preparare
sursa retetei: Micul bucataria noastra
Se amesteca faina, amidonul, praful de copt si sarea.
Untul se bate cu zahar si vanilie pana devine spuma.
Se adauga pe rand oul si galbenusul, amestecand foarte bine, dupa fiecare adaugare
Apoi se adauga amestecul de faina.Se amesteca, se formeaza o bila care se inveleste in folie transparenta si se baga la frigider pentru 1 h.
Se scoate, se intinde o foaie cam de 0,5 cm grosime, se decupeaza si se coc pe hartie de copt pana devin ferme.
Se umplu cu dulce de leche, obtinut prin fierberea unei cutii de lapte condensat intr-un vas cu apa, timp de trei ore, sau cu gem.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |