Aluat pentru placinte, strudele

Ingrediente
- Apa minerala: 200 ml
- Ulei: 200 ml
- Faina: Cat cuprinde cca 800 gr
- Sare: Un varf
- Praf de copt: 1 lingurita
- Drojdie: Cat o nuca
- Unt: 125 gr
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
120 de minutePortii:
2Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Aluaturi diverseMod de Preparare
Uleiul,apa,drojdia,sarea si praful de copt se amesteca,apoi se adauga faina pana ce devine un aluat elastic.
Se imparte in doua,se intinde foaie si se unge cu jumate din unt,
Se deslipeste de pe sucitor,se taie pe jumatate (lungime)si cele doua fasi se suprapun,se pliaza si se da la frigider.
Procedam la fel si cu cea de a doua bucata de aluat.Se da la frigider.
Dupa 1-2 ore aluatul se poate folosi..la strudel,placinte..etc si umple cu orice doriti
Reteta postata de Michelle
Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |