Aperitiv cu andive si piept de pui

Ingrediente
- Piept de pui: 2 buc
- Maioneza: 4-5 linguri
- Lamai: 1 1/2 buc
- Telina: 2 bete
- Ceapa: 1 buc
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
Mod de Preparare
Se fierb piepturile in apa cu sare.Se lasa la racit iar apoi se taie cubulete mici.
Ceapa si telina le-am dat prin chopperul electric si le-am facut f.mici,aproape ca o pasta.
Se pun toate impreuna cu sare,piper,maioneza si zeama de lamaie,daca e nevoie se mai adauga
lamaie sa fie mai acrisoara(dulce nu e buna).
Am pus-o pe frunze de andive a la alison si am ornat cu grape fruit.
E un aperitiv care ne place f mult.
Retete postata in forum de Mary5
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |