Aperitiv cu somon afumat sau anchoa

Ingrediente
- Castraveti: 1 buc
- Somon afumat: 250-300g
- Unt: 50 g
- Marar: 1 legatura
- Sare: putina
- Piper: putin
sursa retetei: gateste cu Maria
Castravetele se spala si se taie rondele de aproximativ 1/2 cm.
Branza crema impreuna cu untul (toate la temperatura camerei) se spumeaza.
Se adauga putina sare si putin piper (de preferinta alb) si mararul tocat si se amesteca bine.
Toata crema se pune intr-o punga cu un varf de decorat sau daca nu aveti puteti sa puneti intr-o punga si sa taiati pe diagonala un colt atat cat sa iasa crema in sir de un deget.
Taiem felii de somon sau anchoa
Pentru a forma aperitivele punem feliile de castravete pe platou si cu punga in care este crema facem rondele in mijlocul castravetelui.
Deasupra formam un trandafir din somon/anchoa.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |