Ardei copt umplut greek art

Ingrediente
- Ciuperci marinate: 1 borcan
- Ceapa verde: 1-2 legaturi
- Costita afumata: 200 gr
- Branza feta: 200 gr
- Ulei de masline: 2-3 linguri
- Quark: 500 gr
- Marar: dupa gust
- Patrunjel: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Busuioc: dupa gust
- Oregano: dupa gust
- Gogosari: cat se doreste
Mod de Preparare
Gogosarii se taie in doua,se curata,se aseaza intr-un vas yena,se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor la copt
Ceapa cu costita se pun la prajit in ulei de masline,se adauga apoi ciupercile taiate marunt,branza taiata cubulete, condimentele,quarkul,cu aceasta umplutura se umple jumatatile de gogosari copti,se pun verdeturile si se mai dau la cuptor ptr aprox.30 de min,se servesc atat calzi cat si reci,eu am servit cu chiftele de dovlecei cu rozmarin
Reteta postata in forum de Claudia74
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |