Ardei umpluti cu varza

Ingrediente
- Ardei gras: 12 buc
- Varza: 1 buc
- Morcovi: 2 buc
- Apa: cat cuprinde
- Sare: cat cuprinde
- Bete de cimbru: cateva
- Marar: putin
- Usturoi: cat cuprinde
- Boabe de piper: dupa gust
- Ardei iute: 2 buc
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
120 de minutePortii:
10Complexitate:
GreuTara:
RomaniaCategorii:
Muraturi in apa cu saree scoate(decupeaza) cotorul ardeilor
Se spala bine de seminte si apoi se pun la scurs
Se toaa varza marunt sau se da pe razatoarea mare, la fel si morcovul
Se sareaza si se amesteca bine morcovul cu varza
Se opresc 12 rondele subtiri de morcov pentru a le pune "capac" ardeilor umpluti
Apoi umplem ardeii cu compozitia de varza si morcov, punem capacelele,ii asezam in borcan destul de inghesuiti
pentru fiecare litru de saramura preparam din 1 l de apa, 1 lingura de sare,1 lingurai de otet, se da in clocot(intra cam 2 l de saramura)se lasa sa se raceasca si se pune peste ardeii umpluti
in borcan se mai pun boabe de piper, bete de cimbru, marar, usturoi curatat si 1-2 ardei iuti
Se inchid bine borcanele si se pun la rece
sursa retetei: cris75
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |