Ardei umpluti - fara carne

Ingrediente
- Ardei: 12
- Orez: 24 lg
- Ceapa: 3
- Morcovi: 3
- Soia granule: cat se doreste
- Sos de rosii: dupa gust
- Delikat: dupa gust
- Ulei: putin
- Sare: dupa gust
- Patrunjel: dupa gust
- Cimbru: dupa gust
- Marar: dupa gust
- Telina frunze: dupa gust
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
10-12Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu legumeMod de Preparare
Ardei se spala si li se taie capacele. Curatam si spalam morcovul si ceapa,le tocam marunt si le punem pe foc impreuna cu uleiul,apoi adaugam orezul,soia granule si cand orezul este fiert adaugam ,delikat,sare daca mai e nevoie si mirodeniile.
Umplem ardei cu aceasta compozitzie si ii asezam intr-o oala care rezista la cuptor...pe fundul oalei punem crengute de marar,patrunjel,leustean si apoi asezam ardei:))
Sosul de rosi,il diluam cu apa si turman peste ardei pana ce aproare ii cuprind,punem si ulei (acoperiti cratita cu un capac)si apoi ii bagam la cuptor circa o ora la foc potrivit.
Pofta mare!
Reteta postata de Michelle
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |