Aripi picante de pui

Ingrediente
- Aripi de pui: 1-2 pungi
- Rozmarin: 15-20 g
- Usturoi: Cativa catei pisati
- Ardei iute: 1
- Mustar: 1 lingura
- Mustar de dijon: 1 lingura
- Miere: un sfert de ceasca
- Sos de soia: jum de cana
- Sos worcester: 1-2 lingurite
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Sherry: cateva picaturi
Mod de Preparare
Nu prea obisnuiesc sa mai pozez mancarea, dar asta mi s-a parut super inca de cand am vazut-o la tv, la "seful bucatarilor", acelasi "cake boss";
Aripile de pui se amesteca in marinata, se tin la frigider cel putin 2 ore;
Apoi se scot din sos, se pun in tava cu folie de aluminiu sau tava de unica folosinta sau vas yena (in cazul meu), se dau la cuptor pe aproximativ 1 ora, la 190C;
Sosul ramas de pune la foc mic, cu un cub de unt si se amesteca pana se ingroasa; cu el se ung aripioarele la fiecare 15 min....
Reteta postata in forum de anasia
Mod de Servire
Ies un deliciu, alaturi de o salata de varza rosie si un sos tzatziki;
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |