Arrosticini-Frigarui

Ingrediente
- Carne de curcan: dupa gust
- Pui: dupa gust
- Carne de miel: dupa gust
- Carne de oaie: dupa gust
- Carne de porc: dupa gust
- Carne de vita: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Rozmarin: dupa gust
- Suc de lamaie: dupa gust
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
20Complexitate:
UsorTara:
ItaliaCategorii:
Mancaruri cu carneReteta postata in forum de Dann
Reteta e specifica zonei Abruzzo din Italia.De obicei se face cu carne de behaietoare...miel, oaie, berbec...si altii care behaie..
Cum la mine nu se prea mananca acest tip de carne am adaptat reteta..
Am facut cu carne de curcan si pui...
Toata chestia e sa taiati carne un cubulete mici, dar mici, mici...latura de 1 cm...acu sa va vad cu ruleta in mana :)
Se taie carnea cubulete mici.Se condimenteaza cu sare si piper, turnam ulei de masline,punem rozmarin si le stropim cu suc de lamaie.Asa imbalsamate le dam la rece.Sa stea acolo ceva timp.
Eu le-am facut in cuptor de data asta.
Le-am facut si la ziua lui Raul ca aperitiv cald iar copiii au fost foarte incantati.Faptul ca nu sunt bucatile mari de carne se mananca foarte usor.
Am facut si cu carne combinata...miel-porc-curcan...
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |