Baghete cu sunca

Ingrediente
- Sare: dupa gust
- Ketchup: 2-3 linguri
- Cascaval: 150-200 gr
- Sunca afumata (sau salam): 150-200 gr
- Foietaj pentru pateuri: 1 pachet
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive diverseMod de Preparare
Pasul 5.

Jumatatea goala de foaie se pensuleaza cu apa si se acopera cu ea partea umpluta deja. Se apasa bine pentru scoaterea aerului dintre foi. Cu un cutit ascutit sau rola se taie aluatul fasii cam de 2-3 cm latime.
Mod de Servire
ba
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |