Bame cu carne

Ingrediente
- Bame: 500 g
- Carne tocata de vita: 250 g
- Rosii: 2 buc
- Ceapa: 2 buc
- Usturoi: 8 catei
- Coriandru: 1 legatura
- Pasta de rosii: 2-3 linguri
- Ulei: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Boia: dupa gust
- Scortisoara: dupa gust
- Chimen pasat: dupa gust
- Orez: 2 cani
- Ulei: 3 linguri
- Unt: 2 linguri
- Taitei: 1/4 ceasca
- Sare: dupa gust
Specific:
ArabescTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
MediuTara:
LibanCategorii:
Mancaruri cu carneMod de Preparare
Preparare bame
Se taie ceapa + usturoiul marunt si se caleste impreuna cu carnea pana ceapa devine sticloasa,intre timp se adauga si condimentele -se adauga rosiile curatate de coasa si taiate cubulete,apoi coriandrul taiat si se lasa sa fiarba la foc mic - cand bamele sunt aproape moi se adauga pasta de rosii si se mai lasa la fiert 10 minute.
Mod preparare orez
Se pune uleiul intr-o cratita si se rumenesc putin taitetii -Se adauga orezul spalat si se caleste putin , 2-3 minute -Se adauga apa,sare,piper si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand e aproape gata se adauga 2 linguri unt
sursa retetei: Luna75 desprecopii
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |