Basboasah

Ingrediente
- Unt topit: 200 g
- Zahar tos: 150 g
- Oua: 2 bucati
- Gris: 400 g
- Praf de copt: 1 lingurita
- Bicarbonat de sodiu: 1/2 lingurita
- Iaurt gras: 250 g
- Zahar tos: 300 g - pentru sos
- Zeama de lamaie: 1 bucata
Mod de Preparare
Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana capata o consistenta cremoasa,se aduga untul,grisul,coaja rasa de la doua lamai,praful de copt si bicarbonatul,iaurtul
La sfarsit se aduga albusurile batute spuma. Se pune intr-o tava tapetata cu unt si faina (in strat nu foarte gros),iar dupa 20 de minute se coace la foc potrivit.
Dupa ce s-a copt blatul se varsa siropul rece pe deasupra,se pune nuca de cocos si cate o jumatate de fistic. Dupa ce s-a racit se taie in patratele (fiecare patrat avand un fistic la mijloc)
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |