Batabot - painici arabesti

Ingrediente
- Faina: 1/2 kg
- Drojdie uscata: 2 lingurite
- Sare: 1 varf de lingurita
- Apa calda: 1 pahar
Specific:
ArabescTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
Arabia SauditaCategorii:
Paine de casaMod de Preparare
Drojdia se inmoaie in putina apa calduta si se lasa cateva minute sa se odihneasca.
Se amesteca apoi si se framanta bine toate ingredientele.
Se lasa la dospit pana ce aluatul isi dubleaza volumul. Apoi se intinde o foaie relativ subtire.
Se taie rondele cu o cana, se lasa din nou la dospit, cam o jumatate de ora, apoi se coc pe o tigaie de tuci, sau ceva cu fundul gros.
Mod de Servire
Ar trebui sa iasa destul de umflate, pentru a fi taiate si umplute dupa gust. Asta in Ramadan, pentru ca altfel se fac mai mari, se pune unt din belsug deasupra si se mananca cu un pahar de ceai cu menta alaturi.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |