Beijinho bomboane sarutari

Ingrediente
- Lapte condensat: 400 g
- Unt: 50 g
- Miez de cocos: 100 g
Specific:
MediteraneeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
PortugaliaCategorii:
Bomboane, fursecuriMod de Preparare
Modul de preparare este aproape identic cu cel de la Brigadeiro
Se pune laptele condensat si untul intr-o craticioara, la foc mic-potrivit amestecind continuu timp de 20-25 de minute
Dupa ce s-a racit, se formeaza cu miinile unse cu ulei mici bilute (cu diametrul de 1.5-2 cm).
Se tavalesc prin nuca de cocos(dar la fel de bine poti fi tavalite prin nuca si cacao) si se pun pe un platou.
Se baga la frigider pentru cateva ore sa se intareasca. Se poate pune cacao (2-3 linguri) in loc de unt, iar bilutele se pot tavali prin nuca macinata sau cacao.
sursa retetei: Natalia desprecopii
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |