Biscotti cu migdale

Ingrediente
- Faina: 400 g
- Praf de copt: 1 pachet
- Unt: 50 g
- Zahar: 200 g
- Oua: 3 bucati
- Migdale: 200g
- Coaja rasa de portocala: 2 bucati
Specific:
MediteraneeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
ItaliaCategorii:
Bomboane, fursecuriReteta postata in forum de alison
o alta reteta de biscotti,chiar azi am vazut-o pe blogul unei amice virtuale,silvia,detinatoarea blogului citrone&vanille.mi-a sunat tare bine si usor de infaptuit.
batem ouale cu zaharul cam 5 minute,sau mai putin chiar,apoi adaugam untul,care este moale,la temperatura camerei,faina ,coaja rasa de portocale si la sfirsit migdalele.rezulta un aluat nelipicios,datorita untului,pe care-l impartim in 2 si confectionam 2 suluri din el.le asezam pe hirtie de copt in tava si dam la cuptor la foc potrivit spre mic,timp de 30 minute
scoatem ,racorim 5 minute si taiem felii de 1-1,5 cm pe care le ''culcam"
si le mai dam la cuptor la foc mic cca 5 minute:
finalul
foarte bune de ros la un ceai sau la cafeaua de dimineata,au o aroma de portocale tare placuta!
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |