Biscuiti sarati

Ingrediente
- Faina: 100 g
- Unt sarat: 40 g
- Unt topit: 40 g
- Branza gruyere: 50 g
- Parmezan ras: 50 g
- Gris: o lingura
- Piper: 1/2 lingura
- Sare: putina
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
ElvetiaCategorii:
Aperitive diverseRetete postata in forum de Micul
Crantanele, saratele, orice chestii crocante si sarata trec la noi una, doua.
Si daca tot am ajuns in iarna, o zi in Elvetia mi-am luat branza Gruyere de acolo de la mama ei. Prima reteta care am gasit-o cu aceasta branza, si pe gustul meu, a fost reteta acestor biscuiti sarati, care pe langa bunaciunea de Gruyere, mai au si parmezan, alta feblete de-a mea, in materie culinara .
Reteta de pe blogul sau siteul " papilles&pupilles".
Se amesteca toate ingredientele, se formeaza un sul si se baga la frigider pentru o ora. Se scoate sulul din frigider, se taie felii de 1 cm grosime, se pun pe hartie de copt si se lasa sa se aureasca. Eu am intins foaie si am taiat cu forma de biscuiti. Am uns cu galbenus, am presarata mac si seminte de chimen.
Seamana cu crackersii cu doua feluri de branza, dar sunt si mai buni, desi tare mult ne-au placut si aia.
Ingredientele la amestecat, eu nu am mai topit unutl, l-am pus tot rece, data viitoare jumatate il topesc
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |