Branza framantata la "sul"

Ingrediente
- Cascaval sarat: 400 g
- Branza de vaci: 400 g
- Unt: 100 g
- Sare: dupa gust
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
15 minutePortii:
2Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive cu branzaMod de Preparare
sursa retetei: Monica-Elizabet
Se rade cascavalul, se taie untul bucatele si se lasa putin la temperatura camerei.
Se adauga apoi peste cascavalul ras si untul pe jumatate topit si branza de vaci. se sareaza condimenteaza cu piper sau daca doriti si ierburi aromatice(sfatul meu este sa sarati dupa ce mixati si amestecati toate ingredientele)
Se mixeaza totul cu blenderul vertical se obtine o pasta ce se intinde pe o folie de plastic
Se ruleaza strans si se pune la frigider pentru cateva ore pentru a se intari
Apoi se taie felii si se serveste alaturi de alte aperitive, mamaliguta cu branza, etc
Retete Asemanatoare