Briose cu “capac” de biscuiti

Ingrediente
- Smantana: 2 linguri
- Hartiute briose: 12 buc
- Gris: 2 linguri
- Zahar: 5 linguri
- Zahar vanilat : 2 plicuri
- Oua: 2 buc
- Biscuiti cu crema ulpio: 12
- Stafide: 1 lingura
- Branza de vaci: 275 g
Mod de Preparare
Pasul 1.

Se desfac biscuitii, eu am avut o parte cu crema de ciocolata si o parte cu crema de vanilie. 12 jumatati pe care a ramas crema se pun in hartiute/forme de silicon cu crema in sus. Restul cu si fara crema se maruntesc in robot.
Retete Asemanatoare
1 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
-
AdministratorGhiocel este super tare prezentarea, vesela si colorata. Multumim pentru reteta20 Septembrie 2013 | Raspunde
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |