Budinca cu carne

Ingrediente
- Carne tocata: 500g
- Ceapa: 1
- Morcovi: 1
- Bulion: 2 linguri
- Malai: 150g
- Apa: 200ml
- Lapte: 200ml
- Smantana: 100g
- Pesmet: 3 linguri
- Oua: 3
- Verdeata: d
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Ulei: cat este nevoie
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu carneReteta postata in forum de cretu-veronica22
reteta e din revista Click
Tai ceapa marunt,dai morcovul pe razatoarea mica si la calesti in putin ulei
Adaugi carnea tocata si lasi sa se inabuse pana scade zeama lasata de carne.
adaugi bulionul,condimentezi cu sare si piper.Dupa ce s-a racorit putin pui un ou si amesteci .Adaugi si verdeata tocata marunt
Prepari o mamaliga mai moale din apa,lapte,malai si un praf de sare.O lasi cateva min sa se racoreasca apoi adaugi smantana,galbenusurile si apoi albusurile batute spuma.
Intr-o forma punem un strat de carne si apoi deasupra un strat de mamaliga.presaram deasupre putin pesmet si punem la cuptor 40 min la foc mediu.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |