Budinca de legume cu branza de vaci

Ingrediente
- Morcovi: 2
- Patrunjel: 1
- Mazare: cateva boabe
- Branza de vaci: 150 g
- Oua: 2
- Smantana: 1 lingura
- Pesmet: 2-3 linguri
- Sare: dupa gust
- Patrunjel: dupa gust
- Marar: dupa gust
- Cimbru: dupa gust
Specific:
RomanescTimp Preparare:
60 de minutePortii:
1Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu legumeMod de Preparare
Reteta postata in forum de Micul
Morcovii si patrunjelul se fierb in apa cu sare ( eu i-am fiert in apa cu cub de legume bio ). Se dau apoi pe razatoarea mica se amesteca cu mazarea fiarta, cu ouale, cu branza de vaci, cu pesmetul, sarea, verdeturile tocate. In reteta se amestecau cu galbenusurile, iar la sfarsit se adaugau albusurile batute spuma. Eu n-as fi eu, daca n-as fi uitat de albusuri. Dar bine am facut pentru ca de atunci am refacut reteta cu albusurile batute spuma, dar mi-a placut mai mult prima varianta. Se pune amestecul in vase rezistente la cuptor, unse cu unt, si se lasa pana se auresc.
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |