Budinca de macaroane cu sunca

Ingrediente
- Macaroane : in functie de cate portii doriti
- Cascaval/branza: in functie de cate portii doriti
- Sunca presata: in functie de cate portii doriti
- Oua: in functie de cate portii doriti
- Smantana sau iaurt: in functie de cate portii doriti
- Lapte: in functie de cate portii doriti
- Condimente: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Nucsoara: dupa gust
- Busuioc: dupa gust
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de Claudia74
Macaroanele se fierb conform instructiunilor de pe punga se scurg apoi de apa
Sunca si cascasvalul se taie cubulete apoi se pun intr-un vas de yena uns cu putin unt
se pun macaroanele se toarna deasupra pasta facuta din oua bature,smantana,lapte si condimente, cat sa acopere totul in vasul yena
se da la cuptor pana se rumeneste
se serveste atat cald cat si rece decorat cu rosii deasupra si patrunjel verde taiat marunt
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |