Budinca din branza de vaca

Ingrediente
- Branza de vaci: 300 g
- Zahar: 120 g
- Gris: 2 linguri
- Lapte: 1/2 cescuta
- Oua: 3
- Stafide: cat se doreste
- Coaja de lamaie: optional
- Unt: Putin
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
90 de minutePortii:
3-4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Dulciuri pentru copiiMod de Preparare
Intr-un bol am pus cele 3 oua, zaharul, vanilia, coaja de lamaie si le-am batut cu mixerul. Am adaugat branza de vaca, grisul, laptele si In final stafidele.
Am uns cu unt un vas termorezistent (care s-a dovedit a fi destul de mic pentru aceasta cantitate de compozitie). Am turnat compozitia in vas si am pus vasul la cuptor pentru 30 min.
Scoasa din cuptor (vasul a fost prea mic pentru cantitatea de compozitie)
Se scoate budinca pe o farfurie. Iese foarte usor, nu se lipeste de peretii vasului.
Reteta postata in forum de Criss
Retete de pe blogul Laurei
Mod de Servire
Se serveste pudrata cu zahar, sau cu dulceata
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |