Caltabos

Ingrediente
- Ficat de porc: 1
- Plaman de porc: 2
- Splina de porc: 1
- Carne de porc grasa: cat este nevoie
- Sare: dupa gust
- Delikat: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Ceapa: 4-5, calite
- Intestine de porc: cat este nevoie
Specific:
RomanescTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2-6Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive cu carneMod de Preparare
Reteta postata in forum de alynusa
Toate se pun la fiert in apa cu foi de dafin...
dupa ce se racesc se dau prin masina de tocat impreuna cu ceapaa calita
amestecam umplutura...condimentam si umplem intestinele,le legam la capete apoi le intepam cu varful unui ac...
le fierbem 1 minut in apa cu foi de dafin,apoi le punem la rece...
cine doreste ii afuma..
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |