Cannelloni cu carne tocata

Ingrediente
- Cannelloni: 13 buc
- Carne tocata: 400 g
- Suc de rosii: 500 ml
- Usturoi: 2 catei
- Ceapa: 1 buc
- Morcovi: 1 buc
- Ulei de masline: dupa gust
- Telemea de vaca: 100 g
- Pesmet: 2 linguri
- Patrunjel verde: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
in uleiul incins se pun cei 2 catei de usturoi apoi adaugam ceapa si morcovul taiate marunt ,
se adauga carnea tocata pe care o amestecam bine sa nu se faca cocoloase
se caleste aprox 5 min impreuna cu ceapa si morcovul si apoi se adauga sucul de rosii si o cescuta de apa
se lasa la foc mic pana scade tot lichidul din carne se ia de pe foc si se lasa la racit , cat se raceste sosul de
carne taiem telemeaua cubulete mici , taiem patrunjelul marunt
cand sosul s-a racit adaugam telemeaua, patrunjelul , pesmetul si condimentele si amestecam
cu compozitia respectiva se umplu cannelloni pe care in prealabil eu i-am fiert cca 5 min
se aseaza intr-un vas termorezistent apoi adaugam o cana de bulion subtiat cu apa sau suc de rosii
acoperim cu folie si dam la cuptor cca 30 min dupa care dam folia jos pentru a se rumeni
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |