Cannelloni cu carne tocata

Ingrediente
- Carne: 300 g
- Ciuperci: 400 g
- Ceapa: 1 buc
- Oua: 2 buc
- Pesmet: 3 linguri
- Cascaval: 100 g
- Branza de burduf: 200 g
- Bulion: 3 linguri
- Ulei: 50 ml
- Cimbru: dupa gust
- Praf de usturoi: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Busuioc: dupa gust
Reteta postata in forum de alynusa
Carnea,ceapa si ciupercile le-am dat la masina de tocat...
le-am pus la calit in ulei amestecand continu pana a scazut tot surplusu de apa...
-am dat compozitia la racit...apoi am daugat in ea un ou,condimetele,pesmetul, 1 lingura cu bulion,si 100g branza...
-am umplut cannelloni i-am asezat in tava si am pus peste ei 2 linguri cu bulion desfacut in 400ml apa si putina sare...
-am tinut tava in cuptor 40 minute (tava trebuie acoperita cu folie de aluminiu....
-am scos tava dupa 40 minute, am batut un ou cu 100g branza si cascavalul ras apoi am turnat in tana...am mai bagat tava 5 minute in cuptor de data aceasta ne acoperita..
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |