Cannelloni cu ciuperci

Ingrediente
- Ciuperci: 400 g
- Crema de branza: 150 g
- Smantana: 200 ml
- Usturoi: 2 catei
- Ceapa: 1 buc
- Rosii: 250 g
- Suc de rosii: 2 linguri
- Boia de ardei dulce: 1 lingurita
- Unt: 20 g
- Parmezan: decor
- Busuioc: decor
- Ulei de masline: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
Ceapa impreuna cu ciupercile se pun la calit in putin ulei de masline si se lasa pentru cateva minute pana se inmoaie bine ambele ingrediente, se adauga boiaua de ardei, sare si piper
Se ia tigaia de-o parte si se adauga crema de branza, usturoiul pisat si rosiile taiate cubulete mici. se amesteca incet
Cu aceasta pasta se umplu foile de cannelloni
Se ruleaza si se aseaza intr-o tava (de preferat de yena)
Smantana se amesteca cu untul topit si cele 2 linguri de suc de rosii apoi se rastoarna peste cannelloni in tava
Se dau la cuptor cca 30 de min, mai intai acoperit cu o folie de aluminiu apoi in ultimele 8-10 min se descopera sa se rumeneasca putin
Se servesc cu parmezan ras sau cascaval deasupra si busuioc sau patrunjel proaspat
Foile pentru cannelloni pe care le-am avut eu scria pe ele ca merg direct in cuptor dar in cele mai multe retete am citit ca ele trebuie fierte inainte pentru 4-5 min inainte de a fi umplute
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |