Cannelloni cu spanac

Ingrediente
- Cannelloni: 9 buc
- Spanac: 450 g
- Fetta: 1 felie
- Suc de rosii: 500 ml
- Ceapa verde: 3 fire
- Ciuperci champignon: 3 buc
- Ardei: dupa gust
- Usturoi: dupa gust
- Cascaval: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Cimbru: dupa gust
- Busuioc: dupa gust
- Smantana: 100 g
Reteta postata in forum de Oana
Reteta este de la Jamie Oliver, putin modificata, el a folosit brocoli si conopida, eu am pus spanac!!!
Se taie usturoiul felii, se pune la calit, se adauga cimbru, ceapa, ciupercile, ardeiul se calesc putin,se pune unt, se adauga spanacul si fetta si se lasa la foc mic vreo 10 min.
Sos bechamel(asa il face Jamie): 100ml smantana+cascaval+ piper se amesteca bine.
Sosul de rosii: 500 ml sos rosii+sare+1 lingurita otet, se fierbe.
Se umplu cannelloni cu pasta de spanac, eu am pus compozitia in cornet si am pus f bine pasta in cannelloni.
Se toarna cam 1/2 cm sos de rosii in vas, se pun cannelloni, se presara busuioc, se pune sosul bechamel, sucul de rosii , piper, cascaval(el a pus parmezan)
se da la cuptor 30 min la 190 grade pana se rumeneste!
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |