Carpaccio de somon

Ingrediente
- Somon feliat pentru carpaccio: cca 75-90 g
- Lima: 1 bucata
- Ulei de masline: 2 linguri
- Mustar de dijon: 1/2 lingurita
- Miere: 1/2 lingurita
- Marar: 1 legatura
- Capere: 1 lingura
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de alison
fiindca feliile erau frumos aranjate in tavita,le-am extras cu atentie si le-am plasat pe un platou uns cu putin ulei,dupa care am preparat marinada,prin amestecarea energica a uleiului si mustarului cu mierea, sucul de lime,sarea,piperul,mararului tocat .la sfirsit adaugam si caperele,dupa care repartizam uniform marinada peste feliile de somon si dam la rece pentru macar 2 ore.servim ca aperitiv,simplu sau cu putina piine prajita,precum si putin vin ,nu de alta dar favorizeaza absorbtia acizilor grasi omega 3 din somon ,atit de benefici sistemului nostru circulator!
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |