Cartofi copti cu cascaval si piept de pui

Ingrediente
- Cartofi: 2-3
- Piept de pui: 1/2
- Ceapa verde: 2 fire
- Rosii cherry: cateva
- Cascaval: 2-3 felii
- Cimbru: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Ulei de masline: 1-2 linguri
- Iaurt gras: 3 linguri
Cartofii se spala bine si se sterg apoi fie se coc inveliti in folia de aluminiu in cuptorul aragazului fie in microunde(la fel de bine si mult mai sanatos ii puteti fierbe)
Se decojesc si se taie felii(acum depinde ce o sa folositi mai departe... daca folositi cuptorul cu microunde "montati" direct pe farfurie, daca folositi cuptorul intr-un vas de yena sau tava de merge la cuptor)
Se stropesc cartofii feliati cu putin ulei de masline si se pune deasupra lor cat sunt calzi iaurtul
In timp ce se coc/fierb cartofii pieptul de pui se sareaza, condimenteaza si se "frige" pe gratarul de teflon apoi se taie fasiute
Se pune apoi peste cartofii cu iaurt, se taie cascavalul cubulete si se dau la cuptor pana se topeste cascavalul
se presara ceapa verde taiata marunt si rosiile cherry taiate feliute, se presara oregano sau cimbru si se servesc calzi
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |