Cartofi pufosi in crusta crocanta de pesmet

Ingrediente
- Cartofi: 5-6
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Boia de ardei dulce: dupa gust
- Oregano: dupa gust
- Pesmet: cateva linguri
- Ulei: pentru prajit
Specific:
UniversalTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-3Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu cartofiMod de Preparare
Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie in sferturi
Se tamponeaza usor cu servete din hartie pentru ca absorbi apa
se condimenteaza cu sare, piper, boia si oregano amestecandu-se usor
Se tavalesc apoi cartofii prin pesmet
Se pune ulei intr-o tigaie si se incinge bine apoi se pun cartofii la prajit
Se intorc pe toate partile pana se rumenesc
Veti obtine niste cartofi cu "miezul super pufos" si "coaja" crocanta ce pot fi serviti simpli cu salata sau impreuna cu fripturi, peste, chiftele sau alte preparate
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |