Cartofi umpluti cu scoici

Ingrediente
- Cartofi: 4
- Scoici: 250 gr
- Ceapa verde: 1 legatura
- Patrunjel: 2 leg mici
- Usturoi: 3-4 catei
- Rosii: 2
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Ulei de masline: Putin
- Vin alb: 1 pahar
- Cascaval: 1 cub mic
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
90 de minutePortii:
4-5Complexitate:
MediuTara:
FrantaCategorii:
Fructe de mare4 cartofi mari se scobesc de cruzi si se lasa doar o margine f subtire, apoi i-am pus la fiert in apa cu putina sare si i-am lasat vreo 7-8 min
Se aseaza intr-o tava cartofii si se umplu cu urmatoarea umplutura: Se toaca ceapa verde marunt si se pune la calit in ulei de masline se adauga si usturoiul pisat, apoi scoicile taiate in 2-3, rosiile decojite si taiate cubulete, se condimenteaza cu sare, piper se lasa 5 min si apoi se adauga vinul si se lasa putin sa mai scada zeama, apoi la sfarsit adaugam patrunjelul taiat marunt
Punem compozitia de scoici in cartofi, radem f putin cascaval deasupra si dam la cuptor pana se rumenesc putin deasupra
Sursa retetei: Monica-Elizabet
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |