Cascaval pane

Ingrediente
- Cascaval: 4 felii groase de 1 cm
- Oua: 1
- Lapte: 1/2
- Pesmet: 2-3 linguri
- Faina: 2-3 linguri
- Piper: dupa gust
- Ulei: pentru prajit
Specific:
UniversalTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive diverseMod de Preparare
Intr-un castron se amesteca oul impreuna cu laptele si piperul
Se trec feliile de cascaval mai intai prin compozitia de ou, apoi prin faina, din nou prin compozitia de ou si la sfarsit se preseaza bine prin pesmet
Se pune ulei sau unt intr-o tigaie doar cat sa acopere fundul sa nu fie mult si se lasa sa se incinga bine
apoi se pun la prajit bucatile de cascaval.
Se intorc pe ambele parti pana se rumenesc
Se scot pe servete absorbante din hartie
se serveste cald, simplu sau alaturi de cartofi prajiti, piure ...salata
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |