Castraveciori bulgaresti

Specific:
EuropeanTimp Preparare:
120 de minutePortii:
16Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Muraturi in otetMod de Preparare
Castravetii se spala. In borcane se aseaza usturoi, ceapa taiata julien, boabe de piper si mustar, peste care se aseaza castravetii.
Otetul se amesteca cu apa, zaharul si sarea pana se topesc.
Aceasta compozitie nu se fierbe. Se umple borcanele, deasupra se pune cate o floare de marar uscat, se pun capacele si se fierbe la bain marie pana incep sa-si schimbe culoarea.
Compozitia de mai sus ajunge pentru 15-16 borcane de 800 gr.
Reteta postata in forum de Dory
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |