Cheesecake cu ciocolata

Ingrediente
- Biscuiti cu cacao: 150 g
- Unt topit: 90 g
- Oua: 3
- Zahar: 120 g
- Mascarpone: 250 g
- Branza philadephia: 250 g
- Branza de vaci: 250 g
- Sare: putina
- Coaja de lamaie: dupa gust
- Zahar vanilat : dupa gust
- Ciocolata: 100 g
Reteta postata in forum de Micul
Reteta din " blikk nok konyha ".
Biscuitii se maruntesc cu robotul sau cu sucitorul, sau se toaca. Se toarna peste ei untul topit si se omogenizeaza. Nu-i problema daca nu se lipesc foarte bine. Se pun intr-o tava cu baza detasabila si se preseaza cu dosul unei linguri. Se inveleste tava in folie transparenta si se baga la frigider. Intre timp se bat ouale cu zaharul, vanilia si sarea. Se adauga apoi branza mascarpone, branza de vaci si 125 g de branza philadelphia. Eu am pus si o lingura de amidon, dar nu e nevoie. Se topeste ciocolata pe baie de aburi si se amesteca apoi cu restul de 125 g branza philadelphia. Se scoate blatul de biscuiti din cuptor, se pune crema de branza, apoi ciocolata cu philadelphia, si se marmoreaza. Se baga la cuptor pana devine ferma.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |