Chiftele

Ingrediente
- Carne de porc/pasare/vita: 300 g
- Cartofi: 1, fiert
- Morcovi: 1
- Ceapa: 1
- Usturoi: 2-3 catei
- Patrunjel: 1 legatura
- Marar: 1 legatura
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Oua: 2
- Faina: 1-2 linguri
Specific:
UniversalTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu carneMod de Preparare
Se da carnea prin masina de tocat carne
cartoful se curata de coaja, se fierbe, se scurge de zeama apoi se paseaza
ceapa si morcovul se dau pe razatoare apoi se calesc in putin ulei
verdeturile se taie marunt
Intr-un castron amestecam bine toate ingredientele
punem faina pe masa de lucru si formam chiftelele caat de mari dorim le dam prin faina
Incingem uleiul intr-o tigaie si punem la prajit , sunt gata cand se rumenesc pe toate partile
sursa retetei: Monica-Elizabet
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |