Chiftele din dovlecei cu cascaval si sos de usturoi

Ingrediente
- Dovlecei: 3
- Oua: 1
- Faina: 2 linguri
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Cascaval: 100 g
- Usturoi: cativa catei
- Iaurt: 100 g
- Maioneza: 1 lingura
- Oregano/cimbru/marar: dupa gust
Specific:
UniversalTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-3Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu legumeSe spala si se sterg dovleceii
Se dau pe razatoarea mare apoi se strang bine intre palme si-i scurgem bine de apa
Se pun intr-un castron si-i amestecam cu oul, sare, piper dupa gust si una dintre ierburile aromatice
Se adauga faina
Se incinge uleiul intr-o tigaie apoi se ia cu o lingura din compozitie si se prajesc chiftelutele pe ambele parti
Se scot pe servetele absorbante din hartie
Pe fiecare chifteluta punem felioare de cascaval si fie le punem intr-o tava si le dam la cuptor pentru cateva minute, fie le punem putin in cuptorul cu microunde pana se topeste cascavalul
Se servesc cu sos de usturoi preparat din
cativa catei de usturoi zdrobiti, sare, piper, iaurt si maioneza + iarba aromatica pe care am pus-o si in chiftelute
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |