Chiftele din peste

Ingrediente
- File de somon: 500 gr
- Ceapa verde: 1 legatura
- Usturoi: 3-4 catei
- Cartofi: 2
- Patrunjel: 1 leg mica
- Marar: 1 leg mica
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Ulei: pentru prajit
- Pesmet: 50-100g
- Oua: 1
Se curata cartofii se taie felii si se pun la fiert
Se toaca la masina de tocat fileurile de peste (nu inainte de a le stoarce bine de apa_apoi cand sunt gata fierti se trec si cartofii fierti si raciti prin masina
Separat se taie marunt ceapa verde, mararul, patrunjelul se piseaza usturoiul
Se amesteca pestele tocat+cartofi+sare, piper, marar, patrunjel, ceapa, usturoi si se obitne o pasta groasa.(daca nu stoarceti bine pestele adaugati o lingura de faina in comopozitie...eu nu am pus delok fiindca mi s-a aprut a fi ok)
Se formeaza chiftelutele si se tavalesc prin pesmet, apoi se pun in ulei incins si se prajesc pe ambele parti, Se scot pe servetele absorbante din hartie
Se servesc alaturi de piure din cartofi(sau ce garnitura doriti)
Sursa retetei: Monica-Elizabet
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |