Chiftele - Piftele umplute

Ingrediente
- Carne tocata: 500 g
- Pesmet: 3 linguri
- Oua: 4
- Ceapa: 1
- Smantana: 100 ml
- Patrunjel: dupa gust
- Branza rasa: 250 g
- Marar: dupa gust
- Ulei: cat este nevoie
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
Specific:
UniversalTimp Preparare:
30 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
SerbiaCategorii:
Mancaruri cu carneReteta postata in forum de doly
Punem carnea tocata intr-un castron,adaugam mararul,2 oua,ceapa data pe razatoare(eu am taiat-o marunt de tot) ,patrunjelul tocat marunt
sare si piper.Amestecam totul bine si formam bile rotunde .In mijlocul fiecarei bile facem o adancitura si le punem intr-o tava unsa cu ulei.Tava se da la cuptor pentru 30 minute...250 grade.
Intre timp amestecam smantana,branza,ouale(2) sarea (dupa gust).
Dupa 30 minute scoatem tava din cuptor, punem compozitia de smantana cu branza in adancitura si lasam la cuptor inca 10 minute la aceeasi temperatura.
Sfaturi
Face-ti adanciturile mai mari...eu le-am facut prea mici si nu am avut prea mult loc :-?? mi-a si ramas compozitie de smantana.
Ne-au placut foarte mult...gustos...sigur le voi face din nou cat de curand :)
piftelutele cu adancitura in mijloc
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |