Ciocolata de casa - bicolora

Mod de Preparare
Reteta postata in forum de alynusa
-se pune la fiert apa cu zaharul si fierbem pana rezulta un sirop legat...
(incercam daca siropul e facut asa:dam drumul intr-un pahar cu apa rece la un strop de sirop...
el trebuie sa ajunga pe fundul paharului intreg,fara sa se dizolve...)
-oprim focul...adaugam untul, laptele praf (cernut)si esenta de rom...
-amestecam bine sa nu ramana cocoloase si turnam ciocolata intr-o tava unsa cu ulei...
-eu las jumatate alba iar in cealalta jumatate adaug cacao...
-se da la rece cateva ore bune...
Mai fac ciocolata si intre foi de napolitana.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |