Ciorba de dovleac cu lapte batut

Reteta postata in forum de Felis
Aceasta ciorba mi-a fost recomandata de Vio (o fosta colega de servici)... Mi-a
laudat-o... deci am zis sa o incerc... Nu mi-a iesit ea cum as fi vrut... dar de gustoasa... a meritat laudele...
Dovleacul se curata, se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu sare.
Intr-o craticioara se pune ceapa la calit apoi se adauga rosile taiate marunt si se lasa 5 min pe foc.
Intre timp am spumuit dovleacul... Dupa ce a fiert se ia de pe foc, se adauga laptele batut, se amesteca bine, se pune pe foc, se lasa sa dea in cateva clocote, se adauga ceapa cu rosiile, delikat-ul se mai lasa 3 min, se adauga patrunjelul tocat si gata...
Gustul minunat... aspectul... nu a iesit cum am vrut...
Data viitoare am sa modific modul de preparare: dupa ce fierbe dovleacul adaug ceapa calita cu rosiile delikatul, las sa dea in cateva clocote si stig focul dupa care adaug laptele batut, amestec bine si pun si patrunjelul
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |