Ciorba de fasole

Ingrediente
- Fasole: 500 g
- Morcovi: 2
- Ceapa: 2
- Telina: 1/2
- Patrunjel verde: 3 fire
- Foi de dafin: dupa gust
- Boia de ardei dulce: dupa gust
- Ulei: 50 g
- Ardei gras: 1/2
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Rosii decojite: 1
- Bulion: 1 lingura
- Sunca afumata: 1 bucata
- Cimbru: dupa gust
- Tarhon: dupa gust
- Carnati afumati: 1
Mod de preparare
Fasolea (pusa la inmuiat de seara) se fierbe in 3 ape (se fierbe in apa se arunca apa, se pune din nou apa se fierbe si se arunca, la fel si a treia oara)
Taiem cepele si le punem la calit
Adaugam si fasolea(scursa de apa,)peste ceapa si completam oala cu apa fiarta(pe care o avem deja fiarta in alta cratita pe aragaz)
morcovul, ardeiul le taiem dar le vom adauga peste cel putin 30 de min in oala
punem foaia de dafin si cateva boabe de piper, acoperim cu capac si lasam sa fiarba bine
adaugam condimentele,carnatul si costita taiata si rosia decojita+lingura de bulion
mai dam in cateva clocote si serveste cu patrunjel verde, ardei iute sau ceapa verde
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |