Ciorba de fasole cu lapte

Ingrediente
- Zarzavat: 1 castron
- Ceapa: 2
- Bulion: 1 lingura
- Fasole verde: 1 kg
- Lapte acru: 1,5 l
- Smantana: 400 ml
- Oua: 4
- Ulei: 50 g
- Sare: dupa gust
- Delikat: dupa gust
- Cimbru: dupa gust
- Leustean: dupa gust
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de alynusa
Punem zarzavatul, ceapa si fasolea la fiert,cu apa cat sa le cuprinda,nu mai mult.
Dupa ce s-au fiert punem uleiul si bulionul,mai lasam un clocot si punem laptele acru
fierbem 2-3 minute dupa care oprim focul si punem oul batut cu smantana, cimbrul, leusteanul
apoi potrivim de sare.
Daca vreti cu prajeala puteti praji un pic ceapa in ulei.
Daca este prea acra ciorba ,puneti 200ml lapte dulce.
E foarte buna si rece ,in verile calduroase.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |