Ciorba de perioare din pui

Reteta postata in forum de Criss
Se toaca ceapa marunt si se taie morcovii cubulete. Se calesc impreuna in putin ulei.
Se adauga apa si se lasa sa fiarba. Intre timp se pregatesc perisoarele.
Se amesteca orezul spalat, cu carnea tocata, albusul de ou si sare. Se formeaza bilute de carne care se dau prin faina. Dupa ce supa incepe sa fiarba, se adauga cartofii, legumele congelate si perisoarele si sare dupa gust sau delikat. Eu incerc sa renunt la delikat. In final, 3 linguri pasta de rosii se amesteca cu zeama de supa si se toarna apoi in supa. Se adauga si marar verde sau patrunjel.
Aceasta e o varianta "light" a ciorbei de perisoare. Se poate prepara in mai multe feluri, sigur ca de obicei se face cu carne de porc, dar eu evit carnea de porc.
Cu sau fara smantana
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |