Ciorba de perisoare

Ingrediente
- Apa: 1 l
- Delikat: 1 cub
- Ceapa: 1
- Morcovi: 1
- Ardei: 1
- Telina tulpina: 1
- Leustean: cateva fire
- Patrunjel verde: cateva fire
- Bors: dupa gust
- Carne tocata de porc: 250 g
- Oua: 1
- Orez: 1 lingura
- Sare: dupa gust
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de mitinita
Se pune supa intr-o oala si se pune la fiert.
Se taie cubulete toate legumele si se adauga la supa.
Pana fierb legumele se formeaza perisoarele.
Se amesteca carnea tocata cu oul si lingura de orez.
Cand fierbe supa se adauga bilute facute din compozitia de carne tocata.
Se acopera cu un capac si se da la foc mic cam 15-20 de minute.
Se adauga bors magic,leustean si patrunjel verde
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |