Ciorba de perisoare a la grec

Ingrediente
- Carne tocata de pui: 500 g
- Orez: 1 ceasca
- Morcovi: 3
- Telina: 1 bucata
- Ceapa: 1
- Ardei gras rosu: 1
- Rosii decojite: 1
- Cartofi taiati cubulete: 2
- Smantana: 300 g
- Galbenus de ou: 1
- Otet: 1 lingurita
- Marar verde: cateva fire
- Delikat: dupa gust
Mod de Preparare
Din nou am vrut sa fie ciorba mai dietetica astfel ca nu am calit legumele.
Ceapa tocata marunt, gogosarul cubulete se pun la fiert. In momentul in care incepe sa fiarba, se adauga morcovul ras, telina rasa si perisoarele. Cand e aproape gata se pun si cartofii taiati cubulete si rosia cubulete. Se adauga delikat sau sare dupa gust si mararul verde tocat, plut otetul. Noua nu ne plac ciorbele acre, astfel ca nu pun mai mult de o lingurita de otet, doar cat sa fie o idee mai acrisoara.
Cand e gata, se adauga smantana amestecata cu galbenusul de ou
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |